طرح کسب و کار طرح کارخانه شیر پاستوریزه 70 ص بروز شده
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 70
به نام خدا
مقدمه
شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود .
مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند .
مواد غذایی نباتی هر کدام قسمتی از گیاه و نبات مانند: میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، درحالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین ماده ی غذایی نوزاد باید شناخت که تمامی مواد غذایی مورد نیاز بدن را داراست .
مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها:
شیر را نمی توان به عنوان مخلوطی از پروتئین , چربی , کربوهیدرات , مواد معدنی و ویتامین ها معرفی نمود . چون مخلوط نمودن این مواد هیچ موقع شیر را به وجود نخواهد آورد و آزمایشات مختلف انجام یافته در این مورد نیز تا به حال نتیجه ای نداده است . مواد متشکله شیر از حالت خیلی ساده تا خیلی پیچیده ( کمپلکس ) که ترکیب و ساختمان قسمتی از آن ها هنوز به طور کامل مشخص و روشن نیست عبارتند از :
«« پروتئین ها – چربی ها – کربوهیدرات ها – مواد معدنی و ویتامین ها »»
تحقیقات زیادی که در این زمینه انجام شده و حتی تحقیقات سال های اخیر هم هنوز نتوانسته اند ترکیبات شیر را با تمام جزئیات آن روشن نماید .
طی روزهای نخست زایمان به لحاظ ایجاد دگرگونی گسترده در ترکیبات آن را « آغوز » می خوانند .
تغذیه نوزاد با « آغوز » بسیار مهم و ضروری است . وجود « فیزیم » زیاد در « آغوز » آن را ملین می کند و به این ترتیب در تمیز شدن روده های نوزاد و جلوگیر ی از تجمع میکروب های مضر نقش اساسی دارد . به همین دلیل وجود پاتن و مواد ایمنی ساز کارشنا سان علوم تغذیه مصرف آغوز کاملا طبیعی می دانند . همین کارشناسان در تشریح تفاوت های موجود بین شیر و آغوز می گویند . میزان پروتئین و چربی و در نهایت ماده ی خشک در آغوز بیشتر از شیر است و همچنین به خاطر تفاوت ترکیب پروتئین های آغوز با ترکیب پروتئین های شیر آغوز در مقابل مایه پنیر حساس نبوده و منعقد نمی شود ، بنابراین از آغوز نمی توان پرورش معمول پنیر تهیه کرد و شیر مانند: بسیاری از مواد غذایی دیگر خواص خود را به مدت زیادی نمی تواند حفظ کند .شیربه خودی خود حتی اگردربهداشتی ترین شرایط نیز دوشیده شود ، دارای میکروب است حتی اگر دام از سلامت کامل برخوردار باشد .
شیر پس از خروج از پستان در مرحله دوشش و پس از آن در معرض آلوده شدن به انواع میکروب ها می تواند قرار می گیرد .
شیر به صورت دایمی ترکیب و خواص خود را تغییر می دهد و این عمل تحت تأثیر میکرو ارگانیسم ها و آنزیم های موجود در ترکیب انجام می شود . شیر را نباید تنها به عنوان یک نوشیدنی تلقی کرد ، بلکه ماده ی خام و ماده اصلی خیلی از فرآورده های شیری از قبیل کره – خامه – پنیر – ماست – شیرهای کندانسه و خشک – بستنی و غیره را تشکیل می دهد و درجات خوبی و مقاومت و ارزش مواد فوق بسته به ماده ی تشکیل دهنده ی اصلی آن یعنی شیر می باشد.
برای این که بتوان به طور صحیح ترکیب شیر را بررسی کرد ، بهتر است آنرا به دو قسمت آب و ماده ی خشک تقسیم کنیم . قسمت اعظم ترکیب شیر را ( 4/87 % ) آب تشکیل می دهد. و آن محیطی است که تمام مواد متشکله شیر به صورت محلول و یا دیسپریسون در آن قرار گرفته اند . فونکسیون آب در بدن خیلی مهم است ، به طوری که نوزاد احتیاج آب بدن خود را از آب شیر تأمین می نماید . به غیر ازآب مواد دیگر متشکله شیر را تحت عنوان ماده ی خشک نام می بریم .
<<< آب – شیر = ماده خشک>>>
در شیر گاوه به طور کلی ماده خشک 6/12 درصد شیر را تشکیل می دهد که مهم ترین قسمت های ماده ی خشک را لاکتوز – چربی – مواد ازته – مواد مینرال تشکیل می دهند . در ترکیبات شیر لاکتوز بعد از آب از لحاظ مقدار بیشترین قسمت آن را تشکیل می دهد ، لاکتوزدر شیر گاو بیشتر از یک سوم ماده خشک یعنی 3/ 37درصد را تشکیل می دهد . یکی دیگر از مواد مهم ماده ی خشک شیر ، چربی است که مقدار آن در شیر به طور متوسط 7/3 % و در ماده ی خشک 4/29 % می باشد . این ماده سبک ترین ماده ی متشکله شیر بوده که فوری تحت تأثیر عوامل مختلف قرار گرفته و تغییر می یابد ، چربی به حالت امولسیون در داخل شیر قرار دارد .
چربی های شیر را از دو گروه چربی های حقیقی « گلیسیریدها » و یا موا د شبیه چربی و یا وابستگی به چربی تشکیل شده است .
مواد ازت دار :
مواد ازت دار به نسبت 4/3 % درشیرو 8/28 % از ماده ی خشک را تشکیل می دهد قسمت اعظم مواد ازت دار ( 95 % ) شیررا پروتئین ها تشکیل می دهند . پروتئین های شیر هم قسمت اعظم ( 80 % ) از کازئین تشکیل می شود .
مینرال یا مواد معدنی :
75/0 درصد شیر و 5/5 % ماده ی خشک را تشکیل می دهند . برخی از مواد معدنی که در بروز خیلی از خواص فیزیکی و شیمیایی و حتی تکنولوژی شیر موثرند ، محلول بوده و برخی دیگر به حالت کلوئیدی در داخل شیر موجود می باشنند . این مواد ( کلسیم – سدیم – پتاسیم – منیزیم – آهن – مس – ید ) به حالت فسفات ها و کلرورها وجود دارد .
کمیت های فیزیکی قابل اندازه گیری شیر :
وزن مخصوص شیر :
شیر ماده ای است که از تجمع مواد مختلفی به وجود آمده و مسلما وزن مخصوص هر یک از این مواد در وزن مخصوص شیر تأثیر به خصوصی خواهند داشت .به عبارت دیگر می توان گفت : وزن مخصوص شیر مقدار متوسطی است از وزن مخصوص مواد متشکله شیر ، وزن مخصوص شیر گاو به طور متوسط 023/1 می باشد یعنی 32/0 میلی گرم از آب مقطر سنگین تر است ( لازم به ذکر است که وزن مخصوص شیر قابل قبول در کارخانجات شیر داخلی مابین 028/1 – 032/1 می باشد ) . می توان گفت که هر چه نمونه شیر از لحاظ ماده ی خشک غنی بوده باشد به همان نسبت بر وزن مخصوص آن افزوده خواهد شد ، به عنوان مثال می توان شیر انسان با وزن مخصوص 030/1 و شیر گوسفند با وزن مخصوص 036 /1 و
سایر محصولات :
طرح کسب و کار طرح کارخانه شیر پاستوریزه 70 ص بروز شده
طرح کسب و کار طرح کارخانه...
گزارش کارآموزی در نیروگاه گازی شهرستان دورود.؛گزارش کارآموزی در...
طرح کسب و کار طرح مرکز تخصصی تعمیرات و خدمات تلفن همراه 18 ص بروز شدهطرح کسب و کار طرح...
تحقیق در مورد ژنتیک 17 صتحقیق در مورد ژنتیک 17 ص...
طرح کسب و کار طرح کسب و کار شرکت کامپیوتری 20 ص بروز شدهطرح کسب و کار طرح کسب و...
پاورپوینت درمورد ابتداییپاورپوینت درمورد ابتدایی...
گزارش کارآموزی بازرسی فنی خطوط لوله شرکت نفت.؛گزارش کارآموزی بازرسی فنی خطوط لوله...
طرح کسب و کار طرح کسب و کار سالن ورزشی چند منظوره 15 ص بروز شدهطرح کسب و کار طرح...
تحقیق در مورد ژنراتور 11 صتحقیق در مورد ژنراتور 11 ص...
طرح کسب و کار طرح کارگاه کابینت سازی 30 ص بروز شدهطرح کسب و کار...
تحقیق در مورد چین در شاهنامه 28 صتحقیق در مورد چین در شاهنامه 28...
طرح کسب و کار طرح ظروف پلاستیکی 31 ص بروز شدهطرح کسب و...
پاورپوینت درمورد آهن گالوانیزهپاورپوینت درمورد آهن...
گزارش کارورزی اداره مالیات شهرستان فلاورجان.؛گزارش کارورزی اداره مالیات...
طرح کسب و کار طرح دستگاه ضد سرما زدگی باغات 30 ص بروز شدهطرح کسب و...
طرح کسب و کار طرح در باز کن برقی یا اف اف 31 ص بروز شدهطرح کسب و کار...
تحقیق در مورد چین 32 صتحقیق در مورد چین 32 ص...
پاورپوینت درمورد آنتی اکسیدان ها 37 اسلایدپاورپوینت درمورد آنتی اکسیدان...
طرح کسب و کار طرح تیپ شیر پاستوریزه 50 ص بروز شدهطرح کسب و...
کارآموزی در شرکت فنی مهندسی آرمان الکترونیک.؛کارآموزی در شرکت فنی...
طرح کسب و کار طرح تولیدی پوشک 75 ص بروز شدهطرح کسب و...
تحقیق در مورد چگونگی مفهوم معماری 35 صتحقیق در مورد...
پاورپوینت درمورد آموزش طرح کسب و کار 42 اسلایدپاورپوینت درمورد آموزش طرح...
تحقیق درباره طوفان کاترینا و حقوق بین المللتحقیق درباره طوفان کاترینا و...
طرح کسب و کار طرح تولیدی لباس کار 40 ص بروز شدهطرح کسب و کار طرح تولیدی...
طرح کسب و کار طرح تولید گوشی تلفن 48 ص بروز شدهطرح کسب و...
تحقیق در مورد چگونه نسبت بار به جرم الکترون رااندازه گیری کردتحقیق در مورد چگونه نسبت...
تحقیق درباره طوافتحقیق درباره طواف...
طرح کسب و کار طرح تولید پنکه سقفی زیر نظر شرکت پارس خزر 46 ص بروز شدهطرح کسب و کار طرح تولید...
گزارش کارآموزی سازمان جهاد کشاورزی.؛گزارش کارآموزی سازمان...
طرح کسب و کار طرح تولید ظروف پلاستیکی 30 ص بروز شدهطرح کسب و کار طرح تولید ظروف...
تحقیق درباره طلای سیاهتحقیق درباره طلای سیاه...
تحقیق در مورد چین و ایران 35 صتحقیق در مورد...
طرح کسب و کار طرح تولید طناب پلاستیکی 62 ص بروز شدهطرح کسب و کار...
تحقیق درباره طلاقتحقیق درباره طلاق...
طرح کسب و کار طرح تولیدی چراغ های اضطراری 43 ص بروز شدهطرح کسب و...
پاورپوینت درمورد آموزش excellپاورپوینت درمورد آموزش excell...
گزارش کارآموزی در کارخانه شیر.؛گزارش کارآموزی در کارخانه شیر.؛...
طرح کسب و کار طرح تولید خودکار 100 ص بروز شدهطرح کسب و کار طرح...
تحقیق در مورد چنداستان 30 صتحقیق در مورد چنداستان 30...
تحقیق درباره طلاق چراتحقیق درباره طلاق چرا...
طرح کسب و کار طرح توجیهی پرورش شتر مرغ 41 ص بروز شدهطرح کسب و کار طرح توجیهی...
پاورپوینت درمورد آموزش Excelپاورپوینت درمورد آموزش Excel...
تحقیق درباره طلاق و آثار سوء آن به روی فرزندانتحقیق درباره طلاق و آثار...
طرح کسب و کار طرح توجیهی نمایشگاه بین المللی در سبزوار 11 ص بروز شدهطرح کسب و...
تحقیق در مورد چشمانداز اقتصاد ایران در سال 1387 از منظر لایحه بودجه 15صتحقیق در مورد...
گزارش کارآموزی در اتومکانیک اهواز.؛گزارش کارآموزی در اتومکانیک اهواز.؛...
طرح کسب و کار طرح توجیهی قانون تجارت الکترونیکی 206 ص بروز شدهطرح کسب و کار طرح توجیهی قانون...
دانلود پاورپوینت رهیافت بازآفرینی شهریِ رادیکال برای ارتقای کیفیت زندگی شهریدانلود پاورپوینت رهیافت بازآفرینی شهریِ...
تحقیق درباره طرز برخورد صحیح با خانمهاتحقیق درباره طرز...
طرح توجیهی تولیدی و پخش پوشاک زنانه(کت و دامن) 15صپروژه سیستم کلینیک جراحی (word)
طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید انواع نان و شیرینی سنتی (خشکه پزی)
طراحی سیستم برنامه ریزی وکنترل تولید (word)
دانلود پروژه کارآفرینی تولید الکل از خرما (word)
دانلود پروژه گزارش کارورزی در محل احداث پارک ناز (word)
پاورپوینت درباره اصول تهویه مکانیکی
طرح کسب و کار کارآفرینی (شرکت بیمه ای پوشش گر شرق) 65 ص (بروز شده)
کارآموزی حسابداری
دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید دندانه های چرخدنده به روش صفحه تراشی (سال 95)
طرح توجیهی تولیدی و پخش پوشاک زنانه(کت و دامن) 15ص
طرح کسب و کار کارآفرینی تاکسی تلفنی کوشا سیرخراسان 18 ص (بروز شده)
کارآفرینی و طرح توجیهی گلخانه ها (ppt)
طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی
دانلود پروژه کارآموزی بیمه سامان 41 ص (word)
طرح کسب و کار احداث کارخانه آسفالت گچساران
دانلود پروژه کارآموزی بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک (word)
دانلود پروژه گزارش کارآموزی اسانس گیری (word)
دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی فرم کار آفرینی 28 ص (سال 95)
کارآفرینی کارخانه توس چینی (word)
کارآفرینی و طرح توجیهی آموزشگاه نقاشی نقاشان شیراز(word)
گزارش کارگاه جوشکاری (word)
گزارش کارورزی طراحی سایت با نرم افزار FrontPage
گزارش کار کارآموزی خمش و برش ورق (word)
گزارش کارآموزی تولید انواع لوله های چدنی در کارخانه پارس متال
گزارش کارآموزی- رنگسازی (مهندسی شیمی)
گزارش کارآموزی واحد تولیدی – پرورش و تکثیر گلهای فصلی (گلهای فضلی آزاد) (رشته کشاورزی)
گلخانه های شیشه ای
پروژه سیستم کلینیک جراحی (word)
کلمات کلیدی :laquo آغوز raquo تأثیر عوامل مختلف وزن مخصوص متشکله شیر مخصوص شیر مواد معدنی مواد متشکله مواد غذایی های شیر laquo آغوز پروتئین های ndash تشکیل مخصوص غذایی ترکیب raquo laquo پروتئین متشکله
- ۹۶/۰۷/۲۹